Frida Birgersdotter

Klubbmästare

Mitt namn är Frida Birgersdotter-Willners och fyllde 40 år i april i år.
 
Det blev en stor fest utomhus i både sol, regn, snö, hagel och storm. Ett minne för livet!
 
Jag bor i Norra Stäket i Järfälla med min man Robert och våran son Elliot som är 10 år. Jag är född och uppvuxen i Ronneby i Blekinge där jag älskar att vara. Jag har inte bott där på över 20 år men säger fortfarande att jag ska ”hem” till Ronneby. Efter studenten flyttade jag till Kalmar och studerade sociologi på högskolan. Efter examen flyttade jag till Stockholm där jag blivit kvar sedan dess. Jag arbetar på Försvarets Materielverk, FMV, som säkerhetsskyddshandläggare inom utlandsärenden vilket är ett väldigt spännande och roligt jobb.
 
Jag tycker om att läsa och läser i stort sett bara deckare och helst Homan-deckare. Den första jag läste var ”Mord ombord” och sedan var jag fast! Jag tycker Jan Mårtenson är en fantastisk författare och jag har bestämt mig för att läsa alla hans böcker så jag har att göra ett bra tag framöver.
 
Musik är ett annat intresse och jag lyssnar mest på 50-tals musik som Elvis, Jerry Lee Lewis och Johnny Cash. Jag är även sportintresserad och favoriten är hockey. 
Med en mamma som jobbade på Linjeflyg och SAS i nästan 40 år så har jag rest väldigt mycket runtom i världen. Jag är extra förtjust i USA, Spanien och Belgien. Ett av mina bästa reseminnen är dock när jag och min pappa var i Wales i Cardiff och såg UEFA Champions League-finalen 2017.

HomanSällskapet