Nils Peter Fernegård

Kassör

Nils Peter Fernegård, född i Uppsala men boende i Stockholmstrakten sedan begynnelsen av 1980-talet. Gift med Ana Escalante, som är arkitekt från Palm Springs i den kaliforniska öknen och har därigenom fått två bonusbarn, Sofia och Lourdes.

Jag fastnade för Homandeckarna i början av milleniet vid besök i Sydfrankrike där jag bodde i ett gammalt sekelskiftshus med en vildvuxen djungelliknande trädgård. I bagaget fanns ”Mord på Mauritius”, som jag genast tog till mitt hjärta. Hittade paralleller till mig själv i form av delat intresse kring kultur, historia, antikviteter, musik, konst, arkitektur, kulinariska rätter och allehanda ädla drycker samt smak av livets goda attribut. Noterade snabbt att innehållet i Homandeckarna var både bildande, roande, njutbara samt med ett pittoreskt inslag av spänning och borde tilltala en blandad publik av läsare

HomanSällskapet